Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2011 legjobb filmje volt

Sherlock Holmes: Game of shadows

Alig pár hete volt a premier a mozik még mindig teltházasak. Mi sajnos csak január 5-étől láthatjuk. 

Az első rész nekem nagyon tetszett volt benne akció, humor, mágia, félelem, vidámság. Nagyon jók a színészválasztások, Robert Downey Jr. hitelesen tudja Holmest megjeleníteni.

Az előző részben egy Blackwood nevű gróf után ment a hajsza. Holmes el is kapta még a film elején, fel is akasztották. Másnap a temetőben Blackwood sírját feltörve találják meg: a temetőőr szerint feltámadt. Itt jön a képbe Holmes esze, kitartása. Közben Watson nősül, de még ebben az ügyben segít Anglia legjobb mesterdetektívének.


Ebben a második részben, Holmes Moliarty professzort próbálja elkapni, aki saját állítása szerint a világ legjobb és legravaszabb bűnözője. Nem szeretném lelőni a jó részeket úgyhogy megnézhetitek a moziban január 5-től.

Trailer:



1 Tovább

2012 a mozi éve lesz!

Elmúlt a karácsony, jön a szilveszter. Új élet, gyerekeknek új füzet, felnőtteknek új fogadalmak, mozirajongóknak új filmek...

Mit várhatunk a 2012-es filmektől? Vegyük közelebbről szemügyre az első félévet! Rövid ismertető a sikeresnek igérkezőkről.


1.) Loosies

Egy fiatal New-yorki zsebtolvajról szól a történet, aki egyéjszakás kalandban összejön egy nővel, aki tudatja felé hogy terhes lett és a gyerek az övé. A srácnak választani kell hogy folytatja-e a gyors és szabad életstílusát vagy pedig felelősséget vállal a tetteiért. a

Rendező:  Michael Corrente

Premier: 2012 január 4 (Amerika)

Trailer: itt



2.) Red Tails

1944. Tombol a II. világháború, a tét az egész szabad világ. A Tuskegee kisérleti program fekete repülőgéppilótái egyszerre két fronton is háborút viselnek: az ellenség, és a katonaságon belül kiéleződött diszkrimináció ellen. A faji előítéletek már régóta keserítik a Martin Easy Julian (Nate Parker) életét, akinek csapata tehetségük ellenére szinte alig kerül gépközelbe. Pilótái másodosztályú gépekkel, kizárólag alacsony prioritású küldetéseket kapnak, ám egy nap elérkezik a lehetőség, amikor megmutathatják, mire képesek…

Rendező: Anthony Hemingway

Premier: 2012 január 20

Trailer: itt



3.)Chronicle

Dokumentarista stílusban készült, és bemutatja, amint 3 fiatal talál valamit az erdőben. Nem sokkal később folyamatosan erősödő szuperképességeik lesznek. Eleinte csak hülyülnek vele, de aztán egy egyikükben felmerül, hogy ezt lehet rosszra is használni.

Rendező: Josh Trank

Premier: 2012 Február 3

Trailer: itt



4.) Safe House

Tobin Frost csaknem egy évtizeden át sikeresen bujkált üldözői elől. A CIA egyik legjobb ügynöke, a volt hírszerzőtiszt katonai információkat adott el mindenkinek, akinek volt elég pénze. Titkokat árusított ki Észak-Koreának, terrorista sejteket segített, felmérhetetlen károkat okozott az Egyesült Államoknak. És most visszatért a rezervátumba, egy titokkal.

Rendező: Daniel Espinosa

Premier: 2012 február 10

Trailer: itt


5.) Dorothi of Oz

A Dorothy of Oz amolyan folytatásként funkcionálna, a történet szerint Óz nagy bajban van és csak Dorothy segíthet rajta. A lány és kutyája, Toto visszatér Óz birodalmába, ahol újra találkozik régi barátaival, az oroszlánnal, a madárijesztővel és a bádogemberrel. Együtt kell megállítaniuk Jestert, aki megszerezte a gonosz nyugati boszorkány varázspálcáját és annak segítségével az embereket bábokká változtatja és még az a veszély is fennáll, hogy elpusztítja a sárgaköves utat.  Dorothynak ráadásul egy olyan barlangon  kell keresztülmenni, amely tele van éhes sárkányokkal.

Rendező: Dan St. Pierre

Premier: 2012 áprilisa



6.) Men in Black III

A legendás mosolyú K ügynök 2012 május 25-én tér vissza a mozikba, természetesen Will Smith trsaságában, aki a trailer tanúsága szerint 120 százalékkal lazább, mint a második részben, ha ez egyáltalán lehetséges. A film időutazós sztori lesz, amiben az ifjú K-t az elmúlt négy évben újra felfedezett Josh Brolin alakítja majd (az időset meg továbbra is Tommy Lee Jones), és szerepel benne egy rakás emberjelmezes idegen lény és Emma Thompson is.

Rendező: Barry Sonnenfeld

Premier: 2012 május 25

Trailer: itt

Tényleg elég ígéretesnek tűnnek ezek a filmek, és ez még csak az eső félév! Ha még többet szeretnél megtudni a 2012-es filmekről, látogasd meg ezt az oldalt: katt

Kezdek komolyan gondolkozni egy mozibérleten! :)

0 Tovább

A 3D mozi halála

Magyarországon kb 2 éve terjedt el, napjainkban már az összes multiplexben megtalálhatjuk.Két "fajtája" van, a Disney digitális, és az IMAX 3D.

   

Amikor az első ilyen filmet láttam, a hatás lenyűgöző volt. A film az orrunktól pár centire játszódott le. A nézéshez szükséges 3D szemüvegeket a pénztárnál vehetjük meg, olcsón 150-200 Ft-os áron.

Teltek múltak a hónapok, egyre több ilyen film jött ki. Egy ideig természetesen még lenyűgötő maradt, de most így hónapok, lassan egy év távlatából kezdi elveszteni varázsát. Nekem az Amerika Kapitány (Az első bosszuálló) vetítésén telt be a pohár. Egyszerűen nem tudtam élvezni a filmet, a sok robbanás, arcunkabacsapó tűz, lövések... stb. miatt. Azt azért ne felejtsük el, hogy akciófilm, de szerintem ez így egy kicsit sokk lett... TRAILER:

A legjobb lenne, ha a megtalálnák a határt a speciális effetek terén. Persze azért ne felejtsük el sok jó 3D filmet is láttunk, Például a Fel, Gru (Pixar). Térjünk vissza a realizmus terén a földre!

Amerika Kapitány kritka: http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20110805-amerika-kapitany-az-elso-bosszuallo-kritika-chris-evans-hugo.html

0 Tovább

Csapó

blogavatar

A filmblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek